Kruh povezuje Europu – Osmisli i ispeci „svoju“ Europu!

Uključi se u natjecanje i pokušaj izraziti svoje osjećaje prema Europi.

Materijal: Competition_Flyer_CRO

U mašti nema granica
Pokaži nam svoju sliku Europe – u obliku peciva. Tvoja Peciva mogu biti slatka ili slana, mogu biti šarena ili ukrašena sjemenkama i raznim ukrasima. Bilo da radiš sam ili u grupi – sve je moguće. Samo koristi nekakvo vrstu jednostavno tijesto, budi kreativan i prikaži „svoju“ Europu u obliku peciva ili kruha.

Evo kako to funkcionira:
Uzmi jednostavan lim za pečenje kao podlogu za svoje tijesto i osmisli ga kako želiš. Pošalji nam fotografiju svoje kreacije, daj joj naziv i opiši svoju ideju (do 200 riječi) te nam sve zajedno pošalji na: [email protected]

     

Krajnji rok za slanje fotografija je 15. travnja 2018.
Organizator natjecanja je volonterska udruga Institut za virtualno i izravno učenje (licem u lice) u području obrazovanja odraslih pri Sveučilištu u Ulmu (ILEU). Svojim sudjelovanjem sudionici udruzi ILEU daju prava prikazivanja fotografija na internetu i offline. Sudionici također jamče da su vlasnici prava fotografije i da su osobe na fotografiji odobrile objavljivanje. Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama. http://bread-connects.tastes-of-danube.eu

Dobitnik je…
Glavna nagrada bit će putovanje za jednu ili dvije osobe na međunarodni skup mreže Danube-Networkers u Ulmu od 12. do 15. srpnja 2018. godine. Skup je dio 11. međunarodnog Dunavskog festivala u Ulmu/Neu-Ulmu. Za potencijalne dobitnike iz okolice Ulma bit će osigurana ekvivalentna nagrada te posebna nagrada za školske razrede kao i materijalne nagrade. (Nagrade nije moguće zamijeniti za gotovinu.)
Sve nagrađene fotografije bit će prikazane na izložbi u „Kući susreta“ u Ulmu za vrijeme trajanja međunarodnog Dunavskog festivala u Ulmu/Neu-Ulmu.

Radujemo se Vašim prijavama.