A Kenyér összeköt – Európa Tervezze és süsse az „ön” Európáját!

Sütésverseny 2018 Március 1 –től  –  Április 15-ig Tervezze és süsse

Próbálja kifejezni érzéseit, Európával kapcsolatba, a versenyen való részvétellel.

anyag: Competition_Flyer_Hungary

Nincsennek meghatárolva a lehetőségek
Mutassa meg nekünk sütésével Európát. A sütőipari termékek lehetnek édessek vagy sóssak; lehetnek szinessek, magvakkal diszitve vagy speciális diszités… Készitheti akár egyedül vagy csoportal – minden lehetséges. Csak használjon  valamilyen egyszerű tésztát, kreatívan megcsinálni  az „ön” Európa alakú kenyerét.

Hogy müködik:
Vegyen egy egyszerű tepsit, ami a háttere lessz a tésztának és
tervezzen ezen a területen, tetszés szerint. Kérjük, küldjön el egy fotót a készitésről, a tepsiről, nevezze meg, és írja le a gondolatát (max. 200 szó), és küldje el: [email protected].

     

Pájázási határidő 2018 Április 15-ig.
A kampányt, a virtuális és szemtől – szembe tanulással, felnőttoktatással, foglalkozó Ulmi Egyetemhez tartozó Intézet (ILEU eV) szervezi. A résztvevők által az ILEU e. V.  jogot kap, hogy megmutassa a képeket on- és offline módban. Biztosítja, a fényképre levett emberek jogait is. További információt a honlapunkon lehet megtalálni.

Süssön és nyerjen
A főnyeremény utazás lessz egy vagy két személy részére a Nemzetközi a Danube-Networkers Ulmba  megtartandó találkozóra 2018 július 12-15 ig . A találkozó része a 11. Nemzetközi Duna fesztiválnak Ulm/Neu-Ulm.Lessznek  egyenértékű díjak, potenciális nyerteseknek az mi régióba, különdíjak kiképzésre és anyagi díjak is. A felajánlott díjak nem válthatók készpénzre. Minden nyertes fotó, bemutatásra kerül  a “Haus der Begegnung” Ulmi kiálitótermébe, a Nemzetközi Duna Fesztivál  Ulm/Neu-Ulm, ideje alatt.

Örülünk a beadványnak!