Pâinea unește Europa – Crează și coace Europa ”ta”!

 Competiție de coacere 1 martie – 15 aprilie 2018

Încearcă să-ți exprimi sentimentele pentru Europa alăturându-te competiției

material: Competition_Flyer_Romania

Nu există limite pentru fantezia ta
Arată-ne idea ta de Europă coaptă. Bunătățile coapte pot fi dulci sau sărate și pot fi colorate sau decorate cu semințe sau cu articole speciale… Fie că lucrezi singur sau în grup – orice e posibil.
Doar folosește un tip de aluat simplu, fi creativ și realizează Europa ”ta” sub formă de pâine.

Așa se procedează
Folosește o tavă simplă  de copt ca și fundal al aluatului tău și decorează zona cum îți place. Te rugăm să trimiți o poză a creației tale, pe tava ta de copt, să o numești și să îți descrii ideea (în maximum 200 de cuvinte),

Și să o trimiți pe: [email protected]

     

Data limită pentru trimitere este 15 aprilie 2018
Institutul pentru învățare virtuală și față-în-față în domeniul educației adulților al Universității din Ulm (ILEU e.V.) organizează această competiție. Participând, competitorii îi transferă lui ILEU e.V. dreptul de a le arăta pozele online și offline. Ei asigură și faptul că au dreptul la imagine pentru persoanele fotografiate. Gasiți mai multe informații pe website-ul nostru. http://bread-connects.tastes-of-danube.eu

Și câștigătorul este…
Premiul principal este o excursie pentru una sau două persoane la întâlnirea internațională a Danube-Networkers în Ulm în perioada 12-15 iulie 2018.
Întâlnirea este  parte din cel de-al 11-lea Festival Internațional al Dunării în Ulm/Neu-Ulm. Va fi un premiu echivalent pentru potențialii câștigători din regiunea Ulm/Neu-Ulm, un premiu special pentru clasele școlare și premii materiale. Premiile oferite nu se pot schimba în bani.
Toate pozele câștigătoare vor fi expuse la expoziția de la ”Haus der Begegnung” din Ulm și pe durata Festivalului Internațional al Dunării.

Abia așteptăm să vedem ce ați trimis.