Hleb povezuje Evropu! Kreirajte i pecite “vašu” Evropu!

Takmičenje u pečenju 1 Mart – 15 April 2018 godine

Pokušajte da izrazite svoja osećanja vezano za Evropu učešćem u takmičenju.

materijal:Competition_Flyer_Serbian

Pušteno je mašti na slobodu
Pokažite nam vašu ideju pečenja Evrope. Vaša pečena hrana može biti slatka ili slana; ona može biti šarena ili ukrašena semenkama ili posebnom dekoracijom… Radite sami ili u grupi – sve je moguće. Dovoljno je koristiti neku od jednostavnih testa, i da budete kreativni i realizujete “vašu” Europu u obliku hleba.

Kako to funkcioniše
Koristite jednostavan pleh kao pozadinu za osnovu testa i dizajnirajte ovaj deo po sopstvenoj želji. Molimo da pošaljete fotografiju vaše kreacije  i samog pečenja, dajte mu ime, i opišite vašu ideju (maksimum 200 reči), i pošaljite na: [email protected]

     

Krajnji rok za podnošenje prijava je 15. April 2018 godine

Institut za virtuelno licem-u-lice, učenje i obrazovanje odraslih Univerziteta Ulm (ILEU EV) organizuje ovu kampanju. Učešćem, učesnici prenose na ILEU e. V pravo da objavi slike u potpunosti. Oni se takođe obezbeđuju da poseduju prava sa slika ljudi koji su na fotografijama. Više informacija o tome može se naći na našem sajtu.

I pobednik je …
Glavna nagrada će biti putovanje za jednu ili dve osobe na Međunarodni skup Dunavske-Članice koji se održava od 12. do 15. Jula 2018 godine. Sastanak je deo 11. Međunarodnog Festivala Dunav Ulm/Neu-Ulm. Tu će biti ekvivalentna nagrada potencijalnih dobitnika iz regiona Ulm, specijalna nagrada školovanje i takođe materijalnih nagrada.
Nagrade nisu zamenljive za novac.

Sve pobedničke fotografije biće objavljene na izložbi “Haus der Begegnung” u Ulmu i tokom Međunarodnog Festivala Dunav u Ulm/Neu-Ulm.

Očekujemo vaše potvrde prijave!