Kruh povezuje Evropo- Ustvarjajte&specite “svojo” Evropo!

Tekmovanje peke kruha 1. marec – 15. april 2018

Poskušajte izraziti, kaj čutite glede Evrope. Pridružite se tekmovanju.

Material: Competition_Flyer_SLO

Razprite krila domišljije
Pokažite, kako ste “zapekli” Evropo. Lahko bo sladka ali slana: lahko bo barvita in okrašena s semeni ali kako drugače…Lahko delate sami ali v skupini. Vse je mogoče! Uporabite preprosto testo, bodite ustvarjalni in ustvarite “svojo” Evropo v obliki kruha.

Tako to gre
Vzemite preprost pladenj. Naj vam služi kot ozadje za testo. Oblikujte ta del prospekta. Prosimo, pošljite fotografijo svoje stvaritve na pladnju. Opište svojo zamisel (njaveč 200 besed) in nam jo pošljite na info@ileu.net.

     

Rok za oddajo je 15. April 2018.
Inštitut za spletno učenje in učenje  iz oči v oči ter izobraževanje   odraslih pri Univerzi v Ulmu ( ILEU) e.V. si pridržuje pravico, da lahko fotografije uporabi, kakor bo potrebno, na spletu ali brez dostopa do interneta. http://bread-connects.tastes-of-danube.eu

In zmagovalec/ka je…
Glavna nagrada bo pot ene do dveh oseb na mednarodno srečanje Obdonavskih sosedov (Danube-Networkers) v Ulmu od 12. -15. julija 2018. To srečanje je umeščeno v 11. Mednarodni obdonavski festival v Ulmu in Neu-Ulmu. Druga enakovredna nagrada bo podeljena zmagovalcem iz  ulmske regije, posebna nagrada bo šla v roke  razredov šolarjev. Podeljnih nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino.

Veselimo se vaših stvaritev!