Хлябът свързва Европа – Създайте и изпечете „вашата“ Европа!

Конкурс по изпичане на тестено изделие 1 март – 15 април, 2018

Опитайте се да изразите чувствата си към Европа като се присъедините за участие в това състезание

Материал: Create and bake Flyer Bulgarisch

Няма граници за вашата фантазия

Покажете ни вашата идея за Европа чрез печиво от тесто. Вашите печени произведения могат да бъдат сладки или солени; могат да бъдат цветни, или декорирани със семена и други специални продукти. Можете да работите сами или в група. Просто използвайте някакво лесно за приготвяне тесто и проявете творчество като представите „вашата Европа“ във формата на хляб.

Ето как можете да направите това

Използвайте обикновена тава за печене като фон за вашето тесто и оформете тази област както желаете. Изпратете ни снимка на вашето творение, дайте му име и опишете вашата идея (макс. 200 думи). Изпратете това на:  info@ileu.net.

Крайният срок за предаване на материалите е 15 април 2018 год.

Този конкурс се организира от Института за виртуално и традиционно обучение на възрастни към Университета в Улм (ILEU e.V.). Като изпращат снимките, участниците прехвърлят на ILEU e.V. правото да показва снимките онлайн и на живо. Те също гарантират, че притежават авторски права да показват тези снимки. Допълнителна информация на нашия уебсайт.

И победителят е…

Основната награда ще бъде пътуване за един или двама души до Улм за участие в Дунавския фестивал на 12-15 юни 2018 г. в Улм/Ной Улм. За участници от района на Улм ще има еквивалентна награда, а за ученически класове ще има специална награда, както и материални награди. Наградите не могат да се получат в пари.

Всички спечелили фотографии ще бъдат показани на изложба в „Къщата на хляба“ в Улм и по време на Международния Дунавски фестивал в Улм/Ной Улм.

Очакваме с нетърпение вашите творения!